luni, 13 decembrie 2010

Tochitura de porc cu mujdei de usturoi

Ingrediente:
-1 kg carne de porc
-sare
-piper
-secretul gustului
Ingrediente ptr mujdeiul de usturoi:
-2 capatani de usturoi
-un pahar smantana
-un castravete verde
-si un varf cutit de vegeta
-eu folosesc "SECRETUL GUSTULUI DE LEGUME"
   Carnea de porc (prefer ceafa) o tai cuburi pe care o pun in ceaun intr-o ceasca de ulei, peste care presar sare, piper si secretul gustului, apoi o pun la foc sa se rumeneasca putin dupa care i adaug apa ptr fragezire si o inabus la f oc mic pana se patrunde carnea.
   Intre timp pregatesc o mamaliguta  si mujdeiul de usturoi astfel: curat castravetele si il dau pe razatoarea cea mare, usturoiul il curat si il pisez, iar apoi amestec smantana cu usturoiul pisat, castravetele razalit si un varf de secretul gustului.
   Un secret ptr mamaliguta: eu adaug in apa pusa la fiert ptr mamaliga niste unt care o va face delicioasa si nu va permite malaiului sa formeze asa zisele cocoloase.
   Mai ales ca suntem in luna taierii porcului va fi pe buzunarul tuturor acesta reteta si sper ca si pe gustul vostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu