miercuri, 24 noiembrie 2010

CILAMA DE ARIPIOARE PUI

    * aripioare pui
    * o cutie smantana
    * 4 linguri cu faina
    * 2 -3 linguri cu ulei 
    * sare
    * piper
    * foi de dafin
    * o legatura patrunjel verde
    * usturoi
Aripioarele de pui se curata, se spala si se pun la fiert cu foile de dafin, sare si putin piper.
 Intr-o craticioara intinsa punem uleiul, cand s-a incins adaugam ceapa tocata marunt si aripioarele.
 Pregatim separat smantana cu faina pe care o stingem cu 2-3 ciorbare de supa (eu folosesc un amestec de apa cu secretul gustului pe post de supa) si adaugam peste aripioare. Adaugam si usturoi dupa gust, iar la sfarsit se presara patrunjel verde tocat marunt.
 Servim cu mamaliguta.
 Pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu